Ustavi se in pojdi počasi naprej. Ko si počasnejši, si bolj prisoten in življenje ti lahko podari več.

A dotik d.o.o. (v nadaljevanju: ustanovitelj) je ustanovitelj kluba Angelski dotik™ (v nadaljevanju: klub) na spletni strani www.angelski-dotik.si (v nadaljevanju: spletna stran).

 

NAMEN

Namen delovanja kluba je osebno zavedanje, osebnostna rast in izboljšanje načina življenja članov.

Vsebina spletne strani je informativne narave. Informacije pridobljene preko spletne strani iz besedil, zvočnih posnetkov, slik in drugega gradiva, ki je objavljeno na spletni strani, uporabnik sprejema s polno odgovornostjo in je za svoja dejanja odgovoren.

 

ČLANSTVO

Član je lahko vsakdo, ki opravi postopek članstva:

 • se strinja z delovanjem kluba
 • se strinja s pravili spletne strani
 • se strinja z varstvom podatkom
 • je seznanjen s pravnim obvestilom
 • plača članarino (v primeru, da izbere plačljivo članstvo),
 • izpolni pristopno izjavo z obveznimi podatki, ki je v modulu Postani član.


Član z včlanitvijo v klub izjavlja, da:

 • se zaveda cilja in poslanstva kluba Angelski dotik™ in da bo k uresničevanju le teh pripomogel po svojih najboljših močeh, je seznanjen s pravnim obvestilom, varovanjem osebnih podatkov, pravili uporabe spletne strani in delovanjem kluba, jih v celoti razume, kot take sprejema, z njimi soglaša in se zaveda obveznosti in posledic, ki iz njih izhajajo, sprejema potek včlanitve v klub in da članstvo avtomatsko preneha po letu dni od včlanitve v klub,
 • se zaveda, da lahko članstvo kadarkoli prekine. V primeru izstopa iz članstva kluba že včlanjeni uporabnik izstopi tako, da to sporoči ustanovitelju preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer navede, da želi izstopiti iz kluba. Ustanovitelj bo izstop potrdil in že registriranega uporabnika izbrisal iz seznama uporabnikov. Član, ki je izstopil, nima pravice do povračila članarine za tekoče obdobje, katero je plačal,
 • dovoljuje ustanovitelju, da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje njegove osebne podatke, ki jih je navedel ob registraciji, na način in za namene, ki so predstavljeni v pravnem obvestilu, pravilih uporabe spletne strani ustanovitelja ter skladno z varovanjem osebnih podatkov,
 • je starejši od 18 let, drugače le to opravi v vednosti staršev ali skrbnikov.


Članarina je znesek, ki ga ustanovitelj zaračunava uporabniku (za registracijo v plačljivo članstvo), ki se registrira kot član kluba v tekočem letu (ZZZZ) za obdobje enega leta. Pri tem se za obdobje enega leta šteje obdobje od dne, ko je bila članarina plačana do vključno dne čez eno leto (XX.YY.ZZZZ – XX.YY.ZZZZ+1).

Ustanovitelj vsako koledarsko leto določi višino članarine, ki velja tako za člane, ki bodo v tem koledarskem letu podaljšali članstvo v klubu kot tudi za novo pridružene člane. Za tekoče koledarsko leto se članarina ne spreminja.

 

UPORABA

Člani imajo dostop do vsebin na spletni strani, ki so dostopne le članom z uporabniškim imenom in geslom. Vstopanje do teh vsebin nečlanom ni dovoljeno.

Ko izpeljete postopek za članstvo, vas v roku treh (3.) delovnih dni vklopimo v sistem in tako pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani za obdobje enega leta.

Član kluba ob registraciji določi svoje uporabniško ime in geslo, ki ga mora skrbno hraniti. Za vsakokratno prijavo v klub na spletni strani mora član vpisati ob registraciji določeno uporabniško ime in geslo. Uspešna prijava mu omogoča dostop do vsebin namenjenim članom kluba.

V primeru pozabe gesla naj član izpolni obrazec pod zavihkom Klub in ustanovitelj bo članu v najkrajšem možnem času poslal potrebne podatke na njegov elektronski naslov, da bo lahko izbral novo geslo.

V primeru pozabe uporabniškega imena naj član izpolni obrazec pod zavihkom Klub in ustanovitelj bo članu v najkrajšem možnem času poslal uporabniško ime na njegov elektronski naslov.

Ustanovitelj bo člana kluba najmanj sedem (7) dni pred potekom članstva obvestil o poteku članstva in mu posredoval potrebne podatke za plačilo članarine za naslednje obdobje. V kolikor član do vključno dne, ko mu poteče članstvo v klubu, članarine ne poravna, se šteje da izstopa iz kluba. V tem primeru bo ustanovitelj članu onemogočil dostop do vsebin in ga izbrisal s seznama članov. V primeru plačila članarine se članstvo avtomatsko podaljša brez pristopne izjave.

 

POSODOBITVE

Pridržujemo si pravico do spreminjanja in posodabljanja pravil za delovanje kluba, pod katerimi se vstopa v članstvo kluba, zato vas prosimo, da jih preberete, preden se včlanite. Pravila veljajo na dan vstopa v klub.

V primeru, da bo ustanovitelj spremenil ali dopolnil pravila za uporabo spletne strani in/ali delovanje kluba, bo štel, da v kolikor v obdobju tridesetih (30.) dni od objave spremenjenih ali dopolnjenih pravil, član le-tem ne bo oporekal, se šteje, da jih je sprejel, jih v celoti razume, kot take sprejema, z njimi soglaša, in se zaveda obveznosti in posledic, ki iz njih izhajajo.

 

Zadnja posodobitev 1. 9. 2014.

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

 • 1
 • 2
 • 3