Kanalizirane delavnice

Tjasa Anja AD-320Verjameva, da je tvoje življenje lahko magično! Ker v sebi nosiš vsa potrebna znanja in modrosti, da si lahko tako življenje tudi ustvariš.

Si izjemna duša, z edinstvenimi sposobnostmi in darovi in dano ti je živeti to življenje v izobilju vsega dobrega.

Hja, ali to pomeni, da nikoli ne boš doživel boleče izkušnje? Ne. Ker je del tvoje izkušnje v tem življenju to, da preko svojih najbolj bolečih učenj rasteš in se razvijaš.

A če veš, kako svoje lekcije obrniti v svoj prid in če razumeš, kako to čarobno vesolje v katerem bivaš, deluje, potem ti je zagotovo veliko lažje. 

Ker je najin namen prinašati jasnost na ta svet, zate ustvarjava močne delavnice, ki te ponesejo naprej v življenju!

V njih odkriješ svoje številne darove, spoznaš modrosti za življenje, dobiš konkretne nasvete, kako lahko te modrosti vpelješ v svoj svet in osebna sporočila Angelov in Boginj, ki te podprejo prav v tvoji konkretni situaciji!

Pomagava ti, da zaživiš v svojem namenu, srečen v svojih odnosih, uspešen v svojem delu, zdrav v svojem telesu in v obilju vsega materialnega, kar ti je kot duša namenjeno v tem življenju imeti.

 

Tjasa Anja Bohinj-293Vse najine delavnice so kanalizirane, kar pomeni, da preko Tjaše Dorelay, ki je medij, s teboj spregovorijo tvoji duhovni vodniki (Angeli, Boginje, včasih pa tudi Samorogi :)

To pomeni, da niti ena delavnica ni enaka drugi, saj vsakič preko Tjaše Dorelay pridejo nova sporočila, izjemna zavest, za skupino, ki je prisotna v posameznem dogodku.

Pravzaprav, karkoli te je kdajkoli zanimalo o tvojem življenju, lahko pri nama izveš, saj je Tjaša Dorelay kanal za vso zavest.

Poleg tega, da na najinih delavnicah izveš odgovore na vsa svoja vprašanja, zate ustvariva tudi varno okolje za proces zdravljenja in rasti.

Anja Timzoya nosi magičen dar ustvarjanja zdravilnih energetskih esenci, ki ti pomagajo spremeniti tvojo vibracijo in te še močneje in hitreje ponesejo naprej v življenju, tja, kamor želiš priti. Na vseh najinih delavnicah zate izdela posebne (in pogosto tudi osebne, narejene samo zate) aromatične dišave, ki te podprejo na tvoji poti. 

Če te mika, da bi takšno izjemno delavnico doživel, se nama le pridruži in dovoli, da ti za vedno spremeni življenje (ker ti ga resnično bo).

Anja Timzoya in Tjaša Dorelay  

  • "Angelski dogodki sta na naju zelo vplivali. Brez Angelov si življenja enostavno ne predstavljava več. Na meditaciji sva se počutili zelo lepo, sproščujoče, kot da bi se čas za tisto uro ustavil. Pomagali so nama na mnogih področjih, zato v novi dan stopava z nasmehom na licih, ker veva, da so vedno tu za nas, ko jih potrebujeva." Ines in Zora
  • 1
  • 2
  • 3

Prihajajoči dogodki

Tukaj je 1 prihajajoč dogodek
11
Avg
2018
Kanalizirane delavnice

Odpiranje dušne pogodbe 1 - DUŠNI ODNOSI

Kraj: Kristalna palača, Ameriška ul. 8, Ljubljana
    V tvoji dušni pogodbi se nahaja dolg zapis, ki je namenjen tvojim odnosom. V njem so v podrobnosti zapisani vsi tvoji pomembni dušni odnosi: odnos s starši, odnos z otroci, odnos s partnerjem, odnos s prijatelji in drugimi pomembnimi osebami v tvojem življenju. Zapisano je, s kakšnim namenom je posamezna oseba kot duša vstopila v tvoje življenje. Česa te je prišla učiti in kaj ti je prišla podariti, ter kakšna oblika odnosa je za vaju najboljša. V tvoji dušni pogodbi je zapisan namen vsakega odnosa in tudi navodila, ki, ko jih i [...]

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

 

  • 1
  • 2
  • 3