slika Nadangela Sandalfona

111,00 € na kos
( 0 )

Velikost slike:


Nadangel Sandalfon
Nadangel Sandalfonrazstava slik Nadangelov

Energetska slika Nadangela Sandalfona je močna energetska upodobitev energije Nadangela, ki se ti pomaga povezati z Nadangelom Sandalfonom.

Želiš vedeti več o Nadangelu Sandalfonu?

Prisotnost slike Nadangela Sandalfona v prostoru napolni prostor z energijo Nadangela. Obesi sliko Nadangela Sandalfona v spalnico ali v prostor, kjer meditiraš, da te podpre v prejemanju jasnih sporočil in odpiranju tvojih kanalov sprejemanja. Nadangel Sandalfon prebuja intucijo.

Slika Nadangela Sandalfona bo v tebi prebujala zavedanje, da si pomemben del Celote.

Za povečanje jasnovidnosti, jasnoslušnosti, jasnovednosti ...

Povabi Nadangela Sandalfona v svoje življenje, da ti pomaga prebuditi tvoje kanale sprejemanja sporočil.

Sliko Nadangela Sandalfona postavi ob svojo posteljo, ker boš povabljen v vajo povezave energije Nadangela Sandalfona in tvoje energije ter blagoslov slike s svojo esenco.

Po izvedeni vaji obesi sliko Nadangela Sandalfona v svojo spalnico, da te ponoči objame s svojo energijo in te popelje na čudovito potovanje jasnega prejemanja sporočil.

Nadangel Sandalfona v energiji in besedi ...

Slika je blagoslovljena z energijo Nadangela Sandalfona, zato bo v trenutku v tvoj dom prišel Nadangel Sandalfon. Sodelovanje z njim lahko okrepiš, če si boš namenil čas in vizualiziral, kako te upodobljena energija na sliki obdaja in napolni celo tvoje energetsko polje in dom. Ob sliki Nadangela Sandalfona boš prejel tudi kanalizirano sporočilo Nadangela Sandalfona (dolžina sporočila: A4), kjer boš dobil še poglobljen vpogled, kaj ta slika prinaša v tvoj dom.

Slika v obliki ...

Velikost slike je 30x60 cm ali 75x150 cm. Za dodatne dimenzije se obrni na avtorico slik Anjo Timzoyo preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Slika je natisnjena na kvaliteten papir in podložena s kapa ploščo - tako jo lahko takoj obesiš na steno ali jo še uokviriš (kar ti je ljubše).

Slika je lastnoročno podpisana na zadnji strani.

Sliko prejmeš po pošti v 10 dneh po prejetju plačila na naš TRR.

Nadangel Sandalfon na spletu ...

Energetsko sliko Nadangela Sandalfona ti lahko prodamo tudi za uporabo na tvoji spletni strani.

Energetska slika je delo ...

Energetska slika Nadangela Sandalfona je v celoti delo ekipe Angelski dotik™. Energijo Nadangela je upodobila Anja Timzoya. Kanalizirano sporočilo ob sliki je pripravila Tjaša Dorelay.

Avtorske pravice

Slika je v celoti (vsebinsko in oblikovno) delo in last Angelskega dotika™. Namenjena je tebi, da jo obesiš v svoj dom, na svoje delovno mesto. Vsakršno razmnoževanje za namene širjenja med ostale ljudi ni dovoljeno.

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02

 

Ob naročilu večjem od 50€ je poštnina brezplačna.

(Velja za plačila preko TRR.)

 

koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

slike ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3