slika Nadangela Zadkiela

111,00 € na kos
( 0 )

Velikost slike:


Nadangel Zadkiel
Nadangel Zadkielrazstava slik Nadangelov

Energetska slika Nadangela Zadkiela je močna energetska upodobitev energije Nadangela, ki se ti pomaga povezati z Nadangelom Zadkielom.

Želiš vedeti več o Nadangelu Zadkielu?

Napolni svoj svet z željami in dovoli božanskemu vodstvu, da jih pomaga uresničiti. Vizualiziral energijo Nadangela Zadkiela, naj te objame in naj te navdahne. Pomagal ti bo manifestirati želje, v najvišje dobro zate,

Nadangel Zadkiel v tvojem svetu prebuja povezanost s teboj in tvojimi darovi. Navdihuje te, kako najbolje uporabiti svoje darove za manifestacijo obilja v tvojem življenju.

Zadkiel 03 ANGELSKI-DOTIK

 

 

Za manifestacijo želja ...

Podari sliko Nadangela Zadkiela svojim bližnjim, ko potrebujejo vodstvo v svojem življenju. Nadangel Zadkiel jim bo pomagal, da bodo prepoznali, kaj je pomembno za njih in kaj si resnično želijo, ter bo manifestacija želenega najmočnejša.

Nadangel Zadkiel v energiji in besedi ...

Slika je blagoslovljena z energijo Nadangela Zadkiela, zato bo v trenutku v tvoj dom prišel Nadangel Zadkiel. Sodelovanje z njim lahko okrepiš, če si boš namenil čas in vizualiziral, kako te upodobljena energija na sliki obdaja in napolni celo tvoje energetsko polje in dom. Ob sliki Nadangela Zadkiela boš prejel tudi kanalizirano sporočilo Nadangela Zadkiela (dolžina sporočila: A4), kjer boš dobil še poglobljen vpogled, kaj ta slika prinaša v tvoj dom.

Slika v obliki ...

Velikost slike je 30x60 cm ali 75x150 cm. Za dodatne dimenzije se obrni na avtorico slik Anjo Timzoyo preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Slika je natisnjena na kvaliteten papir in podložena s kapa ploščo - tako jo lahko takoj obesiš na steno ali jo še uokviriš (kar ti je ljubše).

Slika je lastnoročno podpisana na zadnji strani.

Sliko prejmeš po pošti v 10 dneh po prejetju plačila na naš TRR.

Nadangel Zadkiel na spletu ...

Energetsko sliko Nadangela Zadkiela ti lahko prodamo tudi za uporabo na tvoji spletni strani.

Energetska slika je delo ...

Energetska slika Nadangela Zadkiela je v celoti delo ekipe Angelski dotik™. Energijo Nadangela je upodobila Anja Timzoya. Kanalizirano sporočilo ob sliki je pripravila Tjaša Dorelay.

Avtorske pravice

Slika je v celoti (vsebinsko in oblikovno) delo in last Angelskega dotika™. Namenjena je tebi, da jo obesiš v svoj dom, na svoje delovno mesto. Vsakršno razmnoževanje za namene širjenja med ostale ljudi ni dovoljeno.

Najdi navdih tudi tukaj

Košarica

Košarica je prazna

 

Ob naročilu večjem od 50€ je poštnina brezplačna.

(Velja za plačila preko TRR.)

 

 

Celestial-Inspiration 05 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

 

disave ANGELSKI-DOTIK

 

slike ANGELSKI-DOTIK

 

Krilca-zvestobe ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3