slika Nadangela Metatrona

111,00 € na kos
( 0 )

Velikost slike:


Nadangel Metatron
Nadangel Metatronrazstava slik Nadangelov

Energetska slika Nadangela Metatrona je močna energetska upodobitev energije Nadangela, ki se ti pomaga povezati z Nadangelom Metatronom.

Želiš vedeti več o Nadangelu Metatronu?

Prisotnost slike Nadangela Metatrona v prostoru napolni prostor z energijo Nadangela. V tebi bo spodbudila proces čiščenja prevzetih prepričanj, stare napete energije in iluzij. Nadangel Metatron te bo vodil v zavedanje tvojih sposobnosti in tvoje osebne moči. Pomagal ti bo okrepiti resnice tvoje duše.

Nadangel Metatron bo v tebi spodbudil močan proces čiščenja. Zato sodeluj z njegovo sliko le omejen čas - ko želiš čistiti prepričanja ter iluzije. Ko čutiš, da se je proces zaključil, za nekaj časa odmakni sliko iz tvojega prostora. 

Metatron 02 ANGELSKI-DOTIKPrebudi svojo lastno vrednost ...

Energija Nadangela Metatrona te bo povabila v proces prebujanja lastne vrednosti. Preko čiščenja omejujočih prepričanj, te bo pripravila do tega, da spoznaš svoje sposobnosti in se zaveš, da si ti, takšen kot si, vreden vse ljubezni in obilja, ki si ju želiš.

Podari sliko Nadangela Metatrona dragi osebi, kateri želiš, da bi prepoznala svojo lastno vrednost.

Nadangel Metatron v energiji in besedi ...

Slika je blagoslovljena z energijo Nadangela Metatrona, zato bo v trenutku v tvoj dom prišel Nadangel Metatron. Sodelovanje z njim lahko okrepiš, če si boš namenil čas in vizualiziral, kako te upodobljena energija na sliki obdaja in napolni celo tvoje energetsko polje in dom. Ob sliki Nadangela Metatrona boš prejel tudi kanalizirano sporočilo Nadangela Metatrona (dolžina sporočila: A4), kjer boš dobil še poglobljen vpogled, kaj ta slika prinaša v tvoj dom.

Slika v obliki ...

Velikost slike je 30x60 cm ali 75x150 cm. Za dodatne dimenzije se obrni na avtorico slik Anjo Timzoyo preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Slika je natisnjena na kvaliteten papir in podložena s kapa ploščo - tako jo lahko takoj obesiš na steno ali jo še uokviriš (kar ti je ljubše).

Slika je lastnoročno podpisana na zadnji strani.

Sliko prejmeš po pošti v 10 dneh po prejetju plačila na naš TRR.

Nadangel Metatron na spletu ...

Energetsko sliko Nadangela Metatrona ti lahko prodamo tudi za uporabo na tvoji spletni strani.

Energetska slika je delo ...

Energetska slika Nadangela Metatrona je v celoti delo ekipe Angelski dotik™. Energijo Nadangela je upodobila Anja Timzoya. Kanalizirano sporočilo ob sliki je pripravila Tjaša Dorelay.

Avtorske pravice

Slika je v celoti (vsebinsko in oblikovno) delo in last Angelskega dotika™. Namenjena je tebi, da jo obesiš v svoj dom, na svoje delovno mesto. Vsakršno razmnoževanje za namene širjenja med ostale ljudi ni dovoljeno.

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02

 

Ob naročilu večjem od 50€ je poštnina brezplačna.

(Velja za plačila preko TRR.)

 

koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

slike ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3