Meditacija Ženske totalitete z Boginjo Afrodito

14,00 € na kos
( 0 )meditacija Boginje Afrodite

Boginja Afrodita, boginja ženskosti, lepote in ljubezni, je čudovita sogovornica vsem nam Ženskam. Pomaga nam, da prepoznamo svojo žensko esenco v sebi, se vanjo zaljubimo in jo z ljubeznijo negujemo. Uči nas, kako ljubiti svoje telo in prebuditi strast v svojih odnosih. Čisti naše bolečine, nastale v odnosih in nam pomaga, da odpremo srce ljubezni. Njena bližina te spodbuja, da raziskuješ svojo ženstvnost, odpiraš svoje srce in prepoznaš lastno lepoto. Spodbuja te, da presežeš svoje meje in izraziš svojo celoto v vsej čudoviti ženski energiji, ki jo nosiš.

Te zanima več o Boginji Afroditi?

Boginja Afrodita te bo v tej meditaciji popeljala v proces okrepitve ženske totalitete. Ženska totaliteta je linija ženske energije, ki jo vse ženske nosimo v sebi. Zaradi neizražanja sebe, postavljanja sebe na drugo mesto, nesprejemanja sebe ... je ta linija šibka, zavozljana in lahko tudi pretrgana. Ko okrepimo linijo ženske totalitete, se ti, Ženska, v svojem življenju počutiš boljše, bolj sprejeta in ljubljena, saj sebi podariš ljubezen in negovanje.

Poslušaj meditacijo Boginje Afrodite za okrepljeno Žensko totaliteto in opazuj rezultate.

meditacija-Boginje-Afrodite ANGELSKI-DOTIKMeditacija v obliki ...

Dolžina posnetka: 16:10

Meditacijo prejmeš po prejetem plačilu na naš TRR na svoj elektronski naslov v obliki mp3 posnetka v 24h. Tako si jo lahko naložiš na svoj predvajalnik glasbe in jo nosiš s seboj ter jo poslušaš kadarkoli si to želiš.

 

 

Esenca-Boginje Afrodita ANGELSKI-DOTIKSodeluj z Boginjo Afrodito ...

Boginja Afrodita te bo spremljala v tvojem svetu, ko jo boš povabila k sebi preko meditacije ali ko boš uporabljala energetsko dišavo Esenco Boginje Afrodite. Dišava te bo ob vsaki uporabi energetsko uskladila z energijo Boginje in te bo energetsko podprla, da se boš zaljubila vase.

 

 

 

delavnica-zazivi-kot-boginja knof ANGELSKI-DOTIKSodeluj z Boginjo Afrodito v intenzivni delavnici Zaživi kot Boginja. To je največja podpora, ki ti jo trenutno lahko ponudiva v procesu sprejemanja tebe kot Ženske, okrepitve tvojih partnerskih odnosih, sprejemanja tvojega lepega ženskega telesa ... Draga Ženska, zaslužiš si le najboljše!!! 

 

Meditacijska-soba ANGELSKI-DOTIK

Meditacija za vse člane Kluba Angelski dotik™...

Meditacijo lahko brezplačno poslušajo vsi člani Kluba Angelski dotik™ v Meditacijski sobi.

Postani član TUKAJ.

Meditacija in avtorstvo ...

Meditacija je v celoti kanalizirana preko Tjaše Dorelay in je namenjena tebi, da jo redno poslušaš. Deljenje med druge osebe je dovoljeno le ob pisnem dogovoru s podjetjem A dotik d.o.o..

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02

 

Ob naročilu večjem od 50€ je poštnina brezplačna.

(Velja za plačila preko TRR.)

 

koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

slike ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3