Aromatična dišava Nadangela Kamuela - LJUBEZEN DO SEBE IN IZPOLNJUJOČI ODNOSI

15,00 € na kos
( 0 )

Aromatično dišavo želim prejeti v:


Aromatična dišava Nadangela Kamuela
Aromatična dišava Nadangela KamuelaNadangel KamuelAromatična dišava v roll-onuAromatična dišava v spreju

Si želiš prebuditi več ljubezni do sebe? Želiš ustvarjati izpoljnjujoče odnose? Si želiš prebuditi nežnost do sebe, tvojega telesa in življenja?

Objemi se z energijo Nadangela Kamuela. Odišavi svoje življenje in približal se ti bo.

Želiš vedeti več o Nadangelu Kamuelu?

Sporočilo Nadangela Kamuela o učinku njegovega Aromatičnega vonja:

Moja aromatična dišava te podpira, da začutiš ljubezen do sebe. Šele tedaj, ko lahko sebi iskreno rečeš »Rad te imam«, si odprl vrata življenju.

Kamuel 01 ANGELSKI-DOTIKMoj namen v tvojem življenju je, da te podprem na poti ljubezni, v tvojem odnosu s teboj in v tvojem odnosu z drugimi. Pomagam ti, da oblikuješ izpolnjujoče odnose ljubezni, v katerih si popolnoma svoboden v svojem obstoju.

Moja aromatična dišava spodbuja povezanost v srčnosti, zato jo uporabljaj tedaj, ko si želiš prebuditi več sprejemanja sebe, več sprostitve starih obsodb svojega življenja, več čiste ljubezni do sebe in do drugih. Dišavo uporabljaj tudi tedaj, ko se želiš z osebo, s katero si v odnosu, kaj pogovoriti in ko potrebuješ biti slišan.

Dišavo uporabljaj, če želiš oblikovati nov odnos ljubezni (partnerski odnos, družinski odnos, prijateljski odnos) ali če želiš odnos zaključiti v ljubezni in najvišjem dobrem za vse vpletene.

Moja aromatična dišava ti pomaga, da so vsa tvoja dejanja navdahnjena s čisto ljubeznijo in nežnostjo. Ob uporabi moje dišave postaneš bolj čuteč, buden in zavesten. Lažje razumeš situacije življenja in tvojih odnosov, manj obsojaš in več sprejemaš. Spodbudi se tvoje izražanje in iskreno deljenje tvoje duše z drugo osebo.

Preko dišave ti pomagam, da živiš v ljubezni do sebe in ustvarjaš čarobne odnose ljubezni z dragimi osebami.

Dišava te podpira tudi v tvojem delovnem okolju, v kolikor si redno v stiku z različnimi ljudmi, saj nežno čisti prostor okoli tebe in ustvarja takšno energetsko zaščito, da do tebe prispejo le takšne energije, ki podpirajo tvojo najvišjo dobrobit.

Z ljubeznijo ti prinašam ljubezen!

Nadangel Kamuel


AD-Kamuel razhod-zveze proces ANGELSKI-DOTIK

* * *

V času intenzivnega sodelovanja z Aromatično dišavo Nadangela Kamuela sem ugotovila njen močen vpliv na energetsko podporo v času razpade partnerske zveze. Na shemi na desni je energetski proces predstavljen v primeru ženske, ki je doživela razpad zveze.

V tem procesu je močno oslabljeno energetsko polje, saj so partnerske zveze zelo osebna izkušnja. Ob razhodu se energetsko polje "naježi" predvsem okoli točke srčnosti in točke osebne moči - dveh energetskih centrov, iz katerih se na energetskem nivoju najmočneje povezujemo z drugimi osebami. Prav tako energetsko polje postane zelo ozko okoli glave, kar nam onemogoča jasno mišljenje. Takšno energetsko stanje osebe povzroča močno odtekanje energije, kar pomeni utrujenost, intenzivno čustveno nihanje, velik apetit, hipne odločitve itd. Zato je pomembno, da v tem času intenzivno skrbimo za našo energetsko polje.

Aromatična dišava Nadangela Kamuela je blagoslovljena dišava, ki jo svetujem v procesu razhoda, saj ustvari okoli našega polja ovalen rožnat plašč svetlobe, ki vpliva tudi na energetsko polje osebe. Le to postane bolj ovalno. Predvsem pa v naše energetsko polje privabi energijo Nadangela Kamuela, ki nam pomaga, da prebudimo ljubezen do sebe, prepoznamo hvaležnost za pretekli odnos in ustvarimo prostor za novega, če si to želimo.

Anja Timzoya

* * *

 

 

Aromaticna-disava roll-on ANGELSKI-DOTIK

 

Aromatična dišava v roll on-u

 • Dišava je izdelana v oljni osnovi in je namenjena nanašanju na telo.
 • Dišavo dobiš v priročnem 10 ml roll on-u.
 • Vsaka dišava vsebuje 2 poldraga kamenčka.
 • Poleg dišave prejmeš krajšo osebno usmeritev, kaj bo ta dišava v tebi prebujala in navodila za uporabo.
 • Rok uporabe je 3 mesece od naročila.

 

   

Aromatična dišava v sprejuAromaticna-disava sprej ANGELSKI-DOTIK

 • Dišava je izdelana v vodni osnovi in je namenjena nanašanju na oblečeno telo in odišavljanju prostorov.
 • Dišavo dobiš v 50 mL stekleni razpršilki.
 • Vsaka dišava vsebuje 4 poldrage kamenčke.
 • Poleg dišave prejmeš krajšo osebno usmeritev, kaj bo ta dišava v tebi prebujala in navodila za uporabo.
 • Rok uporabe je 3 mesece od naročila.

 

 

 

Aromatično dišavo bomo oddali na pošto v 3 delovnih dneh oz. po dogovoru.

 

Eterična olja, ki jih uporabljamo za izdelavo, so vsa naravna eterična olja. Uporabljamo eterična olja različnih proizvajalcev, saj ti želimo ponuditi energetske dišave z najvišjo energetsko vrednostjo.

 

Za vsa dodatna vprašanja glede naročila smo ti na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Košarica

Košarica je prazna

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK

Ob naročilu večjem od 50€ je poštnina brezplačna.

(Velja za plačila preko TRR.)

Osebni prevzemi v času poletja 2017 niso možni, saj se selimo na novo lokacijo.

knjige ANGELSKI-DOTIK

osebni ANGELSKI-DOTIK

disave ANGELSKI-DOTIK

meditacije CD ANGELSKI-DOTIK

boni ANGELSKI-DOTIK

slike ANGELSKI-DOTIK

 

Krilca-zvestobe ANGELSKI-DOTIK

 

 • 1
 • 2
 • 3