8-mesečna delavnica obilja: FINANČNA SVOBODA

Kanalizirane delavnice |
12 Julij 2018 18:00 - 21:00
| Kristalna palača, Ameriška ul. 8, Ljubljana

 

Financna svoboda 1 Angelski dotik 

 

Angelski dotik OKT2017-12

Si užival v izzivu Teden obilja?

Zdaj si spoznal, kako pomembno je, da so tvoje čakre v ravnovesju, pretočne in odprte. Le tako se lahko tvoja življenjska energija prosto steka skozi tebe in k tebi prinaša pritok obilja.

Prav čudovito je, ko živiš svoje življenje v pretoku.

Takrat pride k tebi vse, kar potrebuješ.

Tvoje želje se uresničijo.

Tvoje obilje se poveča.

Ti pa lahko zato bolj svobodno uživaš v svojih odnosih in se ukvarjaš z dejavnostmi, ki polnijo tvojo dušo in tebi pomagajo živeti tvoj dušni namen.

 Teden-obilja 11 2017 ANGELSKI-DOTIK neskoncnost

 

Moja želja je, da ti pokažem, kako lahko ta pretok, ki si ga doživel v tem izzivu živiš vsak dan svojega življenja.

Zato sem ustvarila 8 - mesečni program - delavnico FINANČNA SVOBODA, v katerem te bom vodila jaz osebno (v živo), skozi proces ozaveščanja, kako tvoje čakre delujejo in kako jih lahko za vedno daš v pretok.

Moj namen je, da ti s svojim darov slišanja sporočil iz duhovnega sveta, dam dostop do bogatih modrosti življenja.

V izzivu Teden obilja si spoznal delček, v tej delavnici izveš VSE. S teboj delim jasnost in odgovore na tista vprašanja o življenju, ki so te vedno zanimala.

Ko zaživiš modrosti, ki jih delim s teboj, se kakovost tvojega življenja izboljša.

Angelski dotik OKT2017-39

V delavnici FINANČNA SVOBODA boš spoznal, kako negovati svoje telo in svoje življenje na tak način, da si stalno v stanju pretoka.

Posledično bo zate vedno dovolj obilja. Tako finančnega obilja, kot obilja vseh vrst (tudi obilje ljubezni in ljubečih odnosov, obilje priložnosti in doživetij v življenju, obilje zdravja in dobrega počutja).

Delavnica FINANČNA SVOBODA je moj avtorski program, v katerem te vodim postopoma skozi vsako čakro posebej in ti pomagam, da se tvoje področje življenja, za katerega je posamezna čakra zadolžena, izboljša. Ti pa zaživiš finančno svobodno (da imaš vedno dovolj denarja za to, kar si želiš).

 

Teden-obilja 11 2017 ANGELSKI-DOTIK neskoncnost

 

Teden-obilja 11 2017 ANGELSKI-DOTIK cakreZa kaj je že zadolžena posamezna čakra?

1. čakra – Odnos do telesa in prehrane
2. čakra – Odnos do sebe + svoboda v spolnosti + denar
3. čakra – Osebna moč + pogum in samozavest
4. čakra – Ljubeči odnosi + svobodno sprejemanje bogastva življenja
5. čakra – Uspešna komunikacija + tvoj izraz duše v svet
6. čakra – Jasnost in razumevanje življenjskih situacij + koraki do tvojega cilja
7. čakra – Uspešen stik z duhovnim vodstvom

 

Če si želiš mojega ljubečega vodstva in hrepeniš po tem, da bi bilo v tvojem življenju več ravnovesja in pretoka, potem je ta delavnica prava zate.


Spoznaj, kaj boš v teh 8 mesecih doživel!

 Angelski dotik OKT2017-44

 

PROGRAM DELAVNICE FINANČNA SVOBODA

Delavnica je sestavljena iz 12 srečanj (9 modulov in 3 dodatnih srečanj). Srečevali se bomo v živo 1x mesečno (od novembra 2017 do julija 2018). (Točni datumi srečanj te čakajo spodaj.)

Na vsakem srečanju se bomo podrobneje dotaknili ene čakre in spoznali vse, kar to čakro blokira in zapira njen pretok, ter izvedeli, kaj početi, da se pretočnost te čakre za vedno poveča. Zate bom kanalizirala sporočila duhovnih vodnikov.

V izzivu Teden obilja si spoznal delček, v tej delavnici izveš VSE. S teboj delim jasnost in odgovore na tista vprašanja o življenju, ki so te vedno zanimala.

Na vsakem srečanju boš spoznal tudi enega duhovnega vodnika, ki skrbi za tisto področje tvojega življenja, kateremu pripada posamezna čakra. Kar 9 novih duhovnih vodnikov te bo v tej delavnici spremljalo in prepričana sem, da boš užival v njihovi družbi :)

Naj te razveselim: moje kanaliziranje sporočil duhovnih vodnikov v delavnici bomo snemali in boš prejel dostop do posnetka modrosti, da si jih boš lahko še večkrat poslušal :)

 

Angelski dotik OKT2017-47

 

MODUL 1 – UVOD V PRETOČNO ŽIVLJENJE

Lakšmi 3-3 ANGELSKI-DOTIKNaše prvo srečanje bomo otvorili z božansko kanalizirano meditacijo Bognje Lakšmi in naših duhovnih vodnikov obilja. Saj veš, to so tisti duhovni vodniki, ki te spremljajo že od začetka izziva Teden obilja. (Če v izzivu nisi sodeloval, dobiš te duhovne vodnike na našem prvem srečanju delavnice :) Njihova energija nas bo odprla za potovanje, ki je pred nami in že boš prejel prva sporočila duhovnega vodstva, kaj početi, da začneš krepiti svoj magnet za obilje. Izvedel boš, kaj je tvoja domača naloga za vseh 8 mesecev, ki bo aktivirala obilje vsak dan znova. Na tem srečanju bomo z meditacijo aktivirali vseh 7 čaker na našem telesu in spoznali, kako so med seboj povezane. Z odprtim srcem in pretočnimi čakrami bomo začeli naše 8 mesečno druženje.

Termin srečanja: 30. november 2017

 

MODUL 2 – ODNOS DO TELESA IN PREHRANE (prva čakra)

Metatron 02 ANGELSKI-DOTIK

Naše drugo srečanje je namenjeno prvi čakri. Z nami bo duhovni vodnik Metatron, ki je eden najmočnejših duhovnih vodnikov. Njegova glavna naloga je, da očisti vse, kar tebe blokira in zapira pred pretokom in obiljem. Zate bom kanalizirala njegovo vodstvo in skozi zdravilno kanalizirano meditacijo boš sprostil moč tvojih omejujočih prepričanj in vzorcev, ki si jih sprejel s strani tvoje družine. Tvoja prva čakra je zadolžena za to, da postavi temelje za tvoje življenje. Če ni v ravnovesju, so vse ostale čakre posledično manj pretočne. To srečanje bo namenjeno temu, da prepoznaš, kaj je tvoja zgodba o življenju, ki te drži nazaj, da še ne živiš izpolnjeno in svobodno. Skupaj bomo zdravili naše obsodbe do telesa in spoznali, kaj naša telesa najbolj potrebujejo, da so lahko zdrava in sijoča. Odkril boš vzroke za svoje izbire v prehrani in izvedel vaje, ki tvojo prehrano uravnotežijo. Na srečanju boš prejel znanje, kako negovati svojo prvo čakro vsak dan, da je pretočna in se zaradi tega začneš v svojem telesu bolj udobno počutiti in ga sprejemati z ljubeznijo.

Termin srečanja: 14. december 2017

 

MODUL 3 – ODNOS DO SEBE + SVOBODA V SPOLNOSTI + DENAR (druga čakra)

Uriel 02 ANGELSKI-DOTIKV tretjem srečanju se nam bo pridružil Nadangel Uriel, ki nam bo pomagal odkriti našo strast do življenja. Pokazal ti bo, kakšna iskrica se skriva v tebi in kako jo ves čas negovati, da sveti in v tvoje življenje privablja finančno obilje. V tem srečanju boš voden, da odkriješ, kaj so tvoji pravi užitki in kako lahko tvoje delo postane tvoj užitek. Zate bom kanalizirala sporočila duhovnega vodstva o denarju. Spregovorili bomo tudi o dolgovih in kaj storiti, ko nimaš dovolj denarja za življenje. Prejel boš zavedanje, kako ustvarjati finančni pretok skozi spolnost in imel priložnost, da pozdraviš svoje zadržke glede spolnosti. Prejel boš uporabne in konkretne napotke, ki ti bodo (upam si trditi), za vedno spremenili pogled na denar in na kreacijo obilja. Obstaja način kreacije obilje, ki ni naporen in stresen, ampak lahkoten in ljubeč. Bi ga rad poznal?

Termin srečanja: 18. januar 2018

 


MODUL 4 – OSEBNA MOČ + POGUM IN SAMOZAVEST (tretja čakra)

Mihael 03 ANGELSKI-DOTIKV četrtem srečanju boš spoznal, kaj tebe ustavlja, da ne živiš življenja, ki si ga želiš. Odkril boš recept, kako postati bolj samozavesten in pogumen, da slediš klicu svoje duše. In kako sploh vedeti, kaj je klic duše in kaj je glas tvojega uma. S konkretnimi vajami boš odklenil zavedanje tvojega telesa in od tega trenutka dalje boš vedno vedel, kaj je tvoj pravi DA in kaj je tvoj NE. Svoje izbire boš znal ljubeče in samozavestno izraziti v svojih odnosih. Z nami bo močen Nadangel Mihael, ki ti bo pokazal, kakšna veličastna duša biva v tebi in okrepil tvojo energetsko polje, da boš postal še močnejši magnet za obilje. Rezultati iz prejšnjih delavnic kažejo, da je Mihael nepogrešljiv sopotnik v tvojem življenju in ko odkriješ trike, kako sodelovati z njim, tvoje življenje postane veliko lažje. Vrne se veselje in užitek. Prebudi se pomirjenost in zaupanje, da si na pravi poti.

Termin srečanja: 15. februar 2018

 

MODUL 5 – LJUBEČI ODNOSI + SVOBODNO SPREJEMANJE BOGASTVA ŽIVLJENJA (četrta čakra)

Kamuel 03 ANGELSKI-DOTIKPeto srečanje bo namenjeno odnosom. Kako kreirati odnose, ki so ljubeči in ki nam dajejo točno to, kar najbolj potrebujemo? Spoznal boš trike, kako bolje sodelovati s svojim partnerjem, da boš v svojem odnosu slišan. Kako delovati v odnosu s svojim šefom in sodelavci, da bo tvoje delovno okolje spodbudno, ne moreče. Odkril boš način, kako se posloviti od ljudi, ko se odnos zaključi, in kdaj sploh veš, da je čas, da se odnos res konča. Seveda pa tudi to, kako zmanifestirati odnos, ki si ga najbolj želiš. Z nami bo Nadangel Kamuel, ki je zadolžen za odnose in zate bom kanalizirala njegova sporočila. Skupaj se bomo učili, kako ustvarjati bolj ljubeče odnose in iz odnosov, v katerih smo, prejeti to, kar si od njih želimo. V tem srečanju boš prejel vodstvo in vaje, ki ti bodo pomagale, da se odpreš za sprejemanje. Saj veš, če ne sprejmeš, ne moreš imeti več, kot imaš zdaj. Tako pomembno je, da se naučiš svobodnega sprejemanja bogastva življenja. To srečanje ti bo pomagalo, da postaneš mojster sprejemanja :).

Termin srečanja: 15. marec 2018

 

MODUL 6 – USPEŠNA KOMUNIKACIJA + TVOJ IZRAZ DUŠE V SVET (peta čakra)

Kali 3-3 ANGELSKI-DOTIKŠesto srečanje ti bo prineslo konkretna navodila za uspešnejšo komunikacijo. Aktivirali bomo svojo peto čakro. Dejansko obstajajo »navodila za uporabo« za dobro komunikacijo. Ko jih upoštevaš, lahko kadarkoli, komurkoli poveš karkoli in ti se ob tem dobro počutiš, oseba na nasproti strani pa dejansko sliši, kar si predal. Naučil se boš pravil uspešne komunikacije in ko jih boš uporabil, se bodo posledično zaradi tega vsi tvoji odnosi izboljšali. Videl boš, kako pomembno je, da komunikacija v tvojih odnosih teče in je pristna. Le tako lahko živiš svoje življenje svobodno in brez strahu. Jasnost pride, ko prosiš zanjo. V tem srečanju se bomo dotaknili tudi tvojega dušnega namena in kako lahko v svet izraziš to, kar je tvoj največji dar, za kar si sploh tukaj. Z nami bo duhovna vodnica Boginja Kali in njena močna energija te bo odrinila v življenje, kjer je vse mogoče zate.

Termin srečanja: 26. april 2018

 

MODUL 7 – JASNOST IN RAZUMEVANJE ŽIVLJENJSKIH SITUACIJ + KORAKI DO TVOJEGA CILJA (šesta čakra)

Isis 3-3 ANGELSKI-DOTIKV sedmem srečanju boš spoznal eno najbolj božanskih duhovnih vodnic, za katero sem prepričana, da bo postala tvoja najboljša prijateljica :) to je Boginja Isis. Prav neverjetno je, kako pogosto se mi zgodi, da so udeleženci mojih delavnic prav nori nanjo :) Isis je tista, ki pozna tvojo dušno pogodbo in točno ve, kaj ti je za to življenje namenjeno. V tem srečanju se bomo srečali z njo in jaz te bom pod njenim vodstvom popeljala pokukat v tvojo dušno pogodbo. Te zanima, kaj v njej piše? To srečanje bo res prav posebno, saj ti bo odkrilo, zakaj si tukaj in kaj naj bodo tvoji koraki do cilja, ki ga imaš. Bolje boš razumel svoje življenje in končno ti bo jasno, zakaj je nek odnos takšen kot je. Z večjim zavedanjem sebe in svojega poslanstva boš šel v svoje življenje in lažje ti bo živeti svoj dušni namen.

Termin srečanja: 17. maj 2018

 

MODUL 8 – USPEŠEN STIK Z DUHOVNIM VODSTVOM (sedma čakra)

Samorog-med-oblaki ANGELSKI-DOTIKV osmem srečanju se bomo povezali s svojimi osebnimi Angeli in odkril boš, kdo te v tem življenju spremlja. Kdo je duhovno vodstvo, ki ga imaš ves čas ob sebi in kako lahko redno z njimi sodeluješ. Kot duši ti je dana sposobnost, da si v stiku s svojim duhovnim vodstvom in prejemaš njihova sporočila za svoje življenje. V tem srečanju ti bom pomagala, da se tvoja sedma čakra odpre in začneš sodelovati s svojimi duhovnimi vodniki. Življenje postane veliko lažje, vsi problemi pa rešljivi, ko se zavedaš, da po tem življenju ne potuješ sam. Ob sebi imaš duhovno vodstvo, ki te spremlja in skrbno sledi, da izpolniš svoj dušni namen in se naučiš nalog, ki si si jih za to življenje izbral. Ljubeče vodstvo tvojih osebnih Angelov te bo na tem zadnjem srečanju objelo in s tem bomo zaključili cikel 8 mesečnega skupnega potovanja.

Termin srečanja: 14. junij 2018

 

MODUL 9 – ZAKLJUČNA BOŽANSKA ZABAVA

spostovanje 0 ANGELSKI-DOTIKNaše zadnje srečanje bo namenjeno uživanju v uspehih našega 8 mesečnega potovanja. To druženje bom organizirala kot priložnost, da med seboj klepetamo, se družimo in se zabavamo. Verjetno bomo tudi kaj zaplesali :)

Termin srečanja: 12. julij 2018

 

 

 

 

 

TA DELAVNICA TI BO PRINESLA ...

 Angelski dotik OKT2017-42

 

 • Razumevanje, kako lahko ves čas živiš v pretoku
 • Veliko božanskih manifestacij tvojih želja in obilja
 • Priložnost, da se vsak mesec srečaš z menoj in se družiš v skupini čudovitih duš, ki podobno razmišljajo kot ti (priložnost za nova prijateljstva)
 • Jasnost za tvoje življenjske situacije, odgovore, ki jih tako zelo iščeš (o denarju, o življenju, o odnosih, o tvoji duši ...)
 • Ljubeč prostor, kjer si boš vedno znova napolnil svoje baterije in se spomnil svoje iskrice
 • Spoznal boš praktične vaje in trike, ki v tvoje življenje prinesejo več obilja (finančnega in tudi tistega, nematerialnega)
 • Učil se boš od mene in skozi moj kanal povezave z duhovnim svetom prejel modrosti za življenje, ki ti bodo za vedno pomagale živeti življenje v užitku in radosti
 • Osebna sporočila tvojih duhovnih vodnikov (najslajše pride na koncu, pravijo :)

 

Teden-obilja 11 2017 ANGELSKI-DOTIK neskoncnost

 

PREJMEŠ OSEBNA SPOROČILA TVOJIH DUHOVNIH VODNIKOV

Angelski dotik OKT2017-40Ker želim, da si obdarjen z vsem lepim, kar ti lahko podarim, sem se odločila, da bom tekom delavnice kanalizirala tudi osebna sporočila za vse udeležence.

To pomeni, da boš prejel osebno vodstvo za svoje življenje.

Izvedel boš sporočila, ki ti jih tvoji Angeli tako zelo želijo predati, pa jih morda sam ne slišiš.

Imel boš tudi priložnost, da postaviš svoje vprašanje in dobiš konkreten odgovor in usmeritve.

Za to, da se bom lahko posvetila vsakemu od vas, bodo v tem 8 mesečnem programu delavnice organizirana dodatna srečanja (poleg 9 modulov, ki so zapisani zgoraj). Srečali se bomo 3x, v manjši skupini, z namenom da prejmeš osebno vodstvo.

Termin srečanj za osebna sporočila so: februar, marec in maj 2018.

(Točni datum in ura srečanj za osebna sporočila bodo znani na prvem srečanju delavnice.)

 

Teden-obilja 11 2017 ANGELSKI-DOTIK neskoncnost

 

Moja želja je, da te s svojim darov povabim v življenje, ki je pretočno in zato srečno. Ker si to zaslužiš.

Če si želiš naslednjih 8 mesecev preživeti v moji družbi in si me želiš za svojo mentorico, potem ljubeče vabljen v moj program!

Vabim te, da si spodaj prebereš podrobnejše informacije za sodelovanje v delavnici in ceno programa.

Resnično si želim, da se v to skupino vključijo osebe, ki to čutijo in jih notranji klic njihove duše vabi v sodelovanje z menoj. Zato odpiram svoje srce za takšne čudovite dušice.

Komaj čakam nate! :)

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

 

Angelski dotik OKT2017-195

 


PODROBNEJŠE INFORMACIJE ZA DELAVNICO

Delavnica FINANČNA SVOBODA je 8 mesečni program v katerem te bo Tjaša Dorelay vodila skozi osebna srečanja v živo, da uravnovesiš vseh svojih 7 čaker in zaživiš v popolnem pretoku v svojem življenju.

Program je namenjen tebi, če se zavedaš, da je kakovost tvojega življenja odvisna od tebe in ne od 1001 situacije zunaj tebe. Ker si želiš poznati modrost življenja in zaživeti svobodno in sproščeno.

Delavnica je plačljiva. Njen cenik si poglej spodaj. Prosimo, da spoštuješ plačilne pogoje delavnice. Izjem ne delamo.

 

Cena 8 - mesečnega programa je 620,00€

Možnosti plačila:

 • V primeru plačila v enkratnem znesku (do 26.11.), ti priznamo 15% popust in je cena delavnice zate 527€.
 • Delavnico lahko plačaš v 4 obrokih po 155€. Prvi obrok do 26.11., drugi obrok do 15.1., tretji obrok do 15.3., četrti obrok do 15.5.

V primeru odjave do 26.11. se vrne celoten plačan znesek delavnice. V primeru kasnejše odjave, vračilo denarja ni mogoče. V primeru, da se iz delavnice sredi leta izpišeš in jo plačuješ po obrokih, potrebuješ svoje obveznosti (celoten znesek delavnice) do konca poravnati.

V delavnico si vpisan, ko poravnaš plačilo (prvi obrok ali celoten znesek).

Ker je zanimanja za naše delavnice veliko, te vabimo, da si svoje mesto čim prej rezerviraš s prijavo in plačilom.

Podatki za plačilo: A dotik d.o.o., Novi trg 32 a, 1241 Kamnik, TRR: SI56 6100 0001 7574 807, Namen plačila: FINANČNA SVOBODA, Koda namena: GDSV, Referenca: 00 - datum plačila.

 

Prijave v delavnico sprejemamo do 26. novembra 2017. Prijaviš se lahko preko spodnje prijavnice ali tako, da nam pišeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Po tem se vrata skupine zaprejo in kasnejši vstop ni več mogoč. Ko se srečanja začnejo, se skupina energetsko poveže, zato spoštujemo to energijo.

Število udeležencev v delavnici je omejeno. Zagotovi si svoje mesto s hitro prijavo in plačilom.

 

Delavnica bo potekala enkrat mesečno ob četrtkih od 18ih do 21ih.

Termini srečanj so zapisani spodaj. Točni termini in ura za dodatna srečanja za osebna sporočila bodo znani naknadno, na prvem srečanju delavnice.

Lokacija delavnice: Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana

Lokacija dodatnih srečanj: Spa za dušo, Tržaška cesta 334, Ljubljana.

Termini srečanj:

 • Modul 1 (uvod): 30. november 2017
 • Modul 2 (prva čakra): 14. december 2017
 • Modul 3 (druga čakra): 18. januar 2018
 • Prvo srečanje za osebna sporočila: februar 2018
 • Modul 4 (tretja čakra): 15. februar 2018
 • Modul 5 (četrta čakra): 15. marec 2018
 • Drugo srečanje za osebna sporočila: marec 2018
 • Modul 6 (peta čakra): 26. april 2018
 • Modul 7 (šesta čakra): 17. maj 2018
 • Tretje srečanje za osebna sporočila: maj 2018
 • Modul 8 (sedma čakra): 14. junij 2018
 • Modul 9 (zaključek): 12. julij 2018

Zavedanje imej, da ti delavnica da največ, če obiščeš vsa srečanja. V kolikor te na kakšno srečanje ne bo, boš vseeno prejel dostop do posnetka modrosti. Osebnih sporočil ne bomo snemali in osebnega sporočila ne prejmeš, v kolikor te v živo ni prisotnega na dogodku.

Delavnice ni dovoljeno snemati ali slikati. Za posnetke modrosti bomo poskrbeli mi, da bodo posnete in boš prejel dostop do portala, kjer bodo vsi posnetki objavljeni zate. Dostop do posnetkov ti bo na voljo do konca leta 2018.

S prijavo v delavnico se strinjaš s temi pogoji sodelovanja.

V kolikor imaš še kakšno vprašanje, na katerega nismo odgovorili zgoraj, nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..  Z veseljem ti bomo odgovorili.

Veselimo se sodelovanja s teboj in vseh tvojih uspehov, ki jih bo ta delavnica v tvojem življenju spodbudila!

 

 88

 
 

Prijava

S prijavo se strinjaš z etiko sodelovanja.

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 • 1
 • 2
 • 3