Odpiranje dušne pogodbe 1 - DUŠNI ODNOSI

Kanalizirane delavnice |
24 Marec 2018 10:00 - 18:00
| Ljubljana

 Isis 1 ODNOSI 03 2018 ANGELSKI-DOTIK

 

V tvoji dušni pogodbi se nahaja dolg zapis, ki je namenjen tvojim odnosom. V njem so v podrobnosti zapisani vsi tvoji pomembni dušni odnosi:

  • odnos s starši,
  • odnos z otroci,
  • odnos s partnerjem,
  • odnos s prijatelji in drugimi pomembnimi osebami v tvojem življenju.

Zapisano je, s kakšnim namenom je posamezna oseba kot duša vstopila v tvoje življenje. Česa te je prišla učiti in kaj ti je prišla podariti, ter kakšna oblika odnosa je za vaju najboljša.

V tvoji dušni pogodbi je zapisan namen vsakega odnosa in tudi navodila, ki, ko jih izveš, tebi pomagajo, posamezni odnos oblikovati v lepega in ljubečega.

Tvoja dušna pogodba ti pomaga bolje razumeti tvoje odnose in izzive, ki se prebujajo v njih. Prejmeš odgovore na vprašanja, ki si jih v odnosu ves čas postavljaš.

 

Česa te uči tvoja družina? 

Angelski-dotik-OKT2017-130Ko se poglobiš v svojo dušno pogodbo z namenom raziskovanja odnosov, lahko podrobno raziščeš, zakaj si se kot duša utelesil v svojo primarno družino.

Kaj prinašaš svojim staršem? Česa se učiš od njih? Zakaj je odnos s tvojimi starši včasih izziv in kaj storiti, da bo odnos boljši in bo v njem več sprejemanja in razumevanja?

In kakšen namen imajo tvoji bratje in sestre, ter druge tebi najbolj pomembne osebe iz tvoje družine. Kako lahko z njimi uspešno sodeluješ?

 

S kakšnim namenom so v tvojem življenju tvoji prijatelji?

Ko raziskuješ naprej, ugotoviš, zakaj si v tem življenju ob sebi zbral prav te prijatelje, ki so tebi najbolj dragoceni, in s kakšnim namenom so ti podarjene druge pomembne osebe, ki te spremljajo na tvoji poti (tvoji vzorniki, morda tvoj šef ali tvoja simpatija).

Prepoznaš, zakaj so se določene vezi ohladile in zakaj je prišlo do zamer, ki so se morda zgodile. In kaj storiti, da se odnos razreši.

Prejmeš jasnost, kako lahko svoje odnose z najbližjimi osebami neguješ, da od vsake osebe sprejmeš to, kar ti je prišla podariti.

 

Kdo je ljubezen tvojega življenja? 

Angelski-dotik-OKT2017-181Ko se poglobiš v svojo dušno pogodbo in odpreš zapis o ljubezenskih odnosih, ti je dano razumeti, s kakšnim namenom je bil v tvojem življenju prisoten vsak moški/ženska, ki se te je v tem življenju globoko dotaknil/a.

Zakaj si bil v določenem odnosu zavrnjen? Zakaj si bil v drugem odnosu izbran in oboževan? S kakšnim razlogom si se tolikokrat zaljubil oziroma zakaj se sploh še nisi zaljubil? Kdo je pravi partner zate?

So ti namenjeni otroci in koliko le-teh?

Izveš tudi to, česa te tvoj odnos z otroci uči in kako jih vzgajati v ljubeče in uspešne osebe.

Dano ti je razumeti pretekle izkušnje tvojih odnosov, ki te še danes ne pustijo mirno spati. Dano ti je prejeti konkretne usmeritve za odnose, ki jih zdaj ustvarjaš in prejeti razumevanje, kako delovati, da bo odnos ljubeč. In dano ti je videti tudi v prihodnost tvojih odnosov in odkriti, kaj naj bo tvoj korak, da najdeš srečo, ki jo iščeš.

Morda dobiš navodilo, kam zavij, da srečaš ljubezen svojega življenja. Ali pa ti uvid razkrije, da je ljubezen tvojega življenja že blizu. Vedno prejmeš uvid, ki ga prav zdaj najbolj potrebuješ vedeti.

 

Zakaj je vredno pogledati v dušno pogodbo?

Vpogled v dušno pogodbo nam resnično razkrije veliko in vabim te, da si nameniš to potovanje. Ko se vrneš iz tega potovanja, postaneš drugačen.

Z večjo hvaležnostjo zaživiš svoje odnose. V večji jasnosti vodiš svoje odnose v smer, ki je najbolj prava za posamezni odnos. Z večjim zaupanjem živiš svojo pot naprej in si odprt za vse odnose, ki še pridejo v tvoje življenje.

Postaneš pomirjen za izkušnje, ki so se v tvojih odnosih že zgodile in z odprtim srcem vstopaš v svoje nove odnose.

Podari si to doživetje in razišči svoje dušne odnose na tej delavnici!

Tjaša Dorelay

 

Si želiš več informacij o delavnici Odpiranje dušne pogodbe 1 - ODNOSI?

Preberi si podroben opis, ki sem ga pripravila zate TUKAJ >>

 

 

 

Prijavnica na dnu te strani ne deluje, zato se prijavi preko zgornje povezave.

 

 88

 
 

Prijava

S prijavo se strinjaš z etiko sodelovanja.

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3