Meditacija z Boginjo Isis

Kanalizirane delavnice |
10 Marec 2018 18:00 - 20:00
| Ljubljana

 Isis 0 MEDITACIJA 03 2018 ANGELSKI-DOTIK

Sama naravnost obožujem odpiranje dušne pogodbe in raziskovanje zapisov v njej. Redno se odpravim v globoko meditacijo, da pogledam v svojo dušno pogodbo, kaj mi sporoča in kam me usmerja. Vsakič me v njej čaka kakšno novo sporočilo in uvid, ki mi v življenju pride zelo prav. Uvidi, ki jih prejmem, mi pomagajo, da hodim po poti, ki je zame najboljša in se ne trudim na silo nekje, kjer ni možnosti za uspeh.

  • Bolje razumem svoje odnose.
  • Sem bolj pomirjena glede moje dušne poti, ker vidim, kakšen namen je v situacijah, ki so mi največji učitelj.
  • Postanem mehka in sproščena, vsa napetost in nesigurnost v življenju se sprostita.

Angelski-dotik-OKT2017-195

 

 

 

Ker si želim, da bi tudi ti svoje življenje živel v pretoku, ne na silo, te želim popeljati v stik s tvojo dušno pogodbo in ti ponuditi priložnost, da začneš raziskovati, kakšni uvidi tebe čakajo v njej.

 

Do danes sem v to izkušnjo transa popeljala že več kot sto ljudi in vsakdo je bil po tem doživetju globoko ganjen. Nekateri so opisovali, kako so v teh meditacijah prvič začutili svojo dušo in so zajokali od ganjenosti. Drugi so povedali, da zdaj prvič razumejo, zakaj se nek odnos ni izpeljal tako, kot so pričakovali. Tretji so z nasmehom na obrazu opisovali občutke, slike in misli, ki so jih obiskale med meditacijo. Vsak je doživel svoje dušno doživetje, ki jih v lepem spominu spremlja še danes.

Vsem tem osebam je bilo skupno to, da so ob začetku delavnice imeli dvom. Dvom, ali je to zanje sploh mogoče? Ali lahko dobijo uvid za svoje življenje? Mar ni to rezervirano samo za tiste najbolj poduhovljenje in mojstre meditacije? Kaj pa če bom jaz edini, ki nič ne bom videl?

Spoznala sem, da je edina rešitev, da ta dvom pozdravimo ta, da jim ponudim izkušnjo. Ko so prvič doživeli izkušnjo dušnega potovanja, so skrbi izginile, saj so doživeli nekaj, kar je lastno vsakemu izmed nas – doživeli so svojo dušno moč. In tvoja dušna moč je, da lahko dostopaš do svoje dušne pogodbe in prebiraš njene zapise.

 

 

Podari si to doživetje in razišči svoje dušne odnose na tej delavnici!

Tjaša Dorelay

 

Si želiš več informacij o meditaciji z Boginjo Isis?

Preberi si podroben opis, ki sem ga pripravila zate TUKAJ >>

 

 

 

Prijavnica na dnu te strani ne deluje, zato se prijavi preko zgornje povezave.

 

 88

 
 
Kanalizirane delavnice

Meditacija z Boginjo Isis

Prijava

S prijavo se strinjaš z etiko sodelovanja.

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3