Z željo, da vam lahko ponudimo najboljšo izkušnjo z nami, smo zapisali nekaj sporočil o tem, kako želimo z vami sodelovati.

ETIKA NA DOGODKIH V ŽIVO

PRIHOD
Angelski dogodki so energetsko močna srečanja, zato se potrebujemo pred srečanjem v miru pripraviti in sproščeno vstopiti v proces meditacije, delavnice. Zato vas povabim, da na vse naše dogodke prihajate od 15 do 10 min pred pričetkom. Dogodek začnemo točno ob uri in ko se vrata zaprejo, v prostor vstop ni več mogoč. Le tako lahko vsem udeležencem omogočimo lepo izkušnjo na dogodku.

SPOROČILA
Na naših kanaliziranih dogodkih si lahko zapisujete vsa sporočila Angelov in drugih Bitij Svetlobe. Dogodkov in predanih sporočil pa ni dovoljeno snemati. Sporočila, ki so na srečanjih predana, so namenjena udeležencem dogodka. V kolikor čutite, da jih želite deliti dalje kot svojo izkušnjo, ste lepo povabljeni, da to storite. Uporaba sporočil za namene lastne promocije in razmnoževanje teh sporočil ni dovoljeno.

OSEBNA SVEČKA
Na dogodke lahko prinesete osebno svečko, ki pa mora biti zaščitena v steklenem (ali drugem trdnem) kozarčku, ki je višji od svečke, ki je v njem. Zelo lepo skrbimo za urejenost prostorov, zato vas prosimo, da prostor zapustite čist in brez sledi voska na tleh ali drugih površinah. V primeru, da s svojo svečko poškodujete lastnino v prostoru, škodo krijete vi. Če v določenem prostoru ni dovoljena uporaba sveč, vas bomo prej obvestili.

UPORABA OPREME IN PRIPOMOČKOV
Na dogodkih lahko uporabljate naše modre blazine za ležanje ali modre ležalnike. Prav tako ste vabljeni, da uporabite naše dekice in vzglavnike. Prosim, da z njimi skrbno ravnate, saj si želimo, da bi jih lahko naprej ponudili v uporabo v dobrem stanju. V primeru, da poškodujete našo opremo, se obrnite na nas in se bomo pogovorili, kako lahko nastalo škodo rešimo.

STIK Z NAMI PO SREČANJU
Po vsakem dogodku se bo Ekipa Angelskega dotika™ potrudila, da vam bo na voljo za pogovor, kakšno vprašanje ali stik z nami. Želimo si, da bi se v naši družbi počutili prijetno. Prav tako lahko pred ali po dogodku uporabite ali si ogledate naše izdelke oziroma jih tudi kupite.

PLAČILA DOGODKOV
Na dogodek ste prijavljeni in je za vas mesto na dogodku potrjeno, ko prejmemo vaše plačilo na TRR. Večina dogodkov omogoča nižjo ceno za zgodnje prijave. Izkoristite to priložnost! Odjava s polnim vračilom denarja je možna do zadnjega dne, ko še velja cena za zgodnje prijave, razen če je v opisu dogodka napisano drugače. Račun in krilca zvestobe prejmete vedno pred pričetkom dogodka.

PRIJAVE
Na vse naše dogodke se lahko prijavite preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko spletne prijavnice, ki je pod opisom posameznega dogodka. V slednjem primeru vam računalniški program samodejno vrne potrdilo o prijavi. V kolikor tega ne prejmete v roku 10 min po prejetem vpisu prijavnice, je prišlo do napake. V kolikor vi ne dobite potrditve, tudi mi ne prejmemo vaše prijave. V izogib nepopolnim prijavam vas povabim, da vedno preverite, če ste prejeli odgovor in ponovite prijavo v primeru, da odgovora na svoj e-poštni naslov niste prejeli. Vse prejete prijave skrbno zapišemo in vam v času pred dogodkom potrdimo vaše mesto na dogodku.

ODJAVE
V kolikor se želite od dogodka odjaviti, vas povabimo, da to storite do roka, kot je navedeno pri posameznem dogodku. Tako lahko vaše mesto na dogodku ponudimo drugi osebi. Ker je veliko zanimanja za naše angelske dogodke in si želimo, da bi čim večjemu številu ljudi omogočili vstop na dogodek, vas prosimo, da upoštevate naše usmeritve.

CELOLETNE DELAVNICE
Pri vpisu v katero koli zaključeno skupino v organizaciji Angelskega dotika™ se vedno prijavite na vse razpisane dogodke v sklopu delavnice. Ob prijavo na te delavnice se zavežete, da boste del skupine in boste poravnali plačilo za vsa srečanja, četudi se posameznega srečanja zaradi osebnih razlogov ne boste mogli udeležiti. Namen zaprte skupine je močnejše delo na vseh njenih članih in da bi zagotovili uspešno delo na sebi in razvoj skupine, so pogoji takšni, kot je navedeno zgoraj.


ETIKA NA OSEBNIH POGOVORIH Z ANGELI

Osebni Pogovor z Angeli je srečanje, na katerem se vas globoko dotaknejo Angeli in njihova sporočila, zato vas povabimo, da na dogovorjeno uro srečanja pridete od 5 do 10 min prej, da se v miru pripravimo in s Pogovorom začnemo sproščeni. V kolikor na srečanje zamudite, se vam ura srečanja zaradi zamude ne podaljša.

Vsa sporočila Angelov si lahko zapišete oziroma lahko s seboj na srečanje pripeljete osebo, ki za vas zapisuje sporočila. Lahko pa si pogovor snemate z diktafonom.

Sporočila, ki so na Pogovoru predana, so namenjena posamezniku. V kolikor čutite, da jih želite deliti dalje kot svojo izkušnjo, ste lepo povabljeni, da to storite. Uporaba sporočil za namene lastne promocije in razmnoževanje teh sporočil pa je dovoljeno le ob pisnem soglasju A dotik d.o.o.

V kolikor se želite odjaviti od srečanja, vas povabimo, da to storite do 3 dni pred srečanjem. Ker je veliko zanimanja za naše angelske pogovore, lahko ob vaši pravočasni odjavi vaše mesto ponudimo drugi osebi. V kolikor se prepozno odjavite, tega žal ne moremo storiti.

Ob dogovoru za termin srečanja se dogovorimo tudi za časovno trajanje pogovora (60min, 90min). Prosim, da spoštujete dogovorjeni čas, saj v nasprotnem primeru naslednji osebi, ki je dogovorjena za osebni Pogovor z Angeli za vami, odvzamete njen čas. V primeru, da se zgodi, da prekoračite dogovorjeni čas Pogovora, boste morali ta dodatni čas plačati.


ETIKA NAŠIH PROJEKTOV

SPLETNI PROGRAMI
Z namenom, da lahko sodelujete z Angeli tudi na daljavo, za vas pripravljamo raznolike spletne programe, ki so zasnovani tako, da vam na vašo e-pošto pošiljamo besedila ali avdio posnetke. Prosimo vas, da spoštujete avtorske pravice teh vsebin in jih ne posredujete tretjim osebam ali jih uporabljate za lastno promocijo. Razmnoževanje teh del ni dovoljeno, saj si pridržujemo vse pravice.

IZDELKI
Vsi izdelki Angelskega dotika™ so v celoti naše delo. Vanje vložimo veliko energije in ljubezni, saj si želimo, da bi vas Angelski izdelki kar najmočneje podprli v vašem življenju. Prosimo, da spoštujete avtorske pravice našega dela.

TRGOVINICA
V naši spletni trgovinici lahko nakupujete angelske izdelke. Prosimo vas, da ob naročilu pustite vse zahtevane podatke, saj vam le tako lahko pošljemo naročene izdelke. Ob izpolnjeni naročilnici na spletni strani na svojo e-pošto prejmete obvestilo o naročilu in povabilo za plačilo. Ko plačilo izvedete, vam izdelke pošljemo v roku, kot je za posamezni izdelek predviden čas dobave. Izdelke lahko kupite tudi osebno v našem spaju za dušo, v centru Angelski dotik na naslovu Cesta 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče, v času dogodkov.

KLUB
Vsak obiskovalec naše strani lahko postane član kluba Angelski dotik™, pri čemer mu pripadajo ugodnosti, ki so opisane ob njegovem paketu članstva. Osnovno članstvo je brezplačno in vam omogoča dostop do dodatnih vsebin na strani (meditacij, sporočil, brezplačnih daril ...). V kolikor se včlanite v plačljivi paket članstva, vam je omogočen dostop do še večje količine vsebin (napotek meseca, usmeritev leta, popusti pri nakupu izdelkov ...) za čas članstva.
Prosimo vas, da spoštujete, da je Klub avtorsko delo in ne delite sporočil s tretjimi osebami oziroma jih ne uporabljate za lastno promocijo. Razmnoževanje teh del je dovoljeno le ob pisnem soglasju A dotik d.o.o.

MODROSTI NA SPLETNI STRANI
Vse modrosti, ki so objavljene na Angelskem dotiku™ (misli dneva, napotek meseca, objave pod zavihkom Navdih ...) so namenjen vam, obiskovalcem spletne strani, da bogatite svoja življenja.

V kolikor čutite, da želite ta sporočila deliti dalje, ste lepo povabljeni, da to storite. A ob tem vedno navedite vir sporočila kot www.angelski-dotik.si tako, da lahko druga oseba sama stopi v stik z nami in prejme še več navdiha.

Prosimo vas, da spoštujete, da je angelski portal Angelski dotik avtorsko delo in ne delite sporočil s tretjimi osebami brez navedbe vira oziroma jih ne uporabljate za lastno promocijo. Razmnoževanje teh del je dovoljeno le ob pisnem soglasju A dotik d.o.o.

E-NOVIČKE
Vse, ki ste navezali stik z nami, se prijavili na e-novičke preko spletne strani ali pa ste obiskali naš dogodek, kupili naš izdelek, sodelovali v naših brezplačnih obdarovanjih, vpišemo na naš seznam prejemnikov Angelskih novičk, saj smatramo, da ste se povezali z nami, ker vas naše delo zanima. Angelske novičke pošiljamo 1x do 2x mesečno. Njihov namen je, da vam pošljemo kakšen angelski navdih in vas obvestimo o naših trenutnih dogodkih, novih izdelkih, ki jih z ljubeznijo oblikujemo za vas. Namen Angelskih novičk je navdih in pozitivna podpora vašega življenja, zato so vsebine vedno dobronamerne. V kolikor ne želite prejemati naših novičk, nam to sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in vas bomo izbrisali s seznama. V primeru, da ponovno navežete stik z vami, vas bomo dodali na seznam, saj ne moremo nadzirati vseh preteklih odjav.


ETIKA STIKA Z NAMI

KONTAKT
Z nami lahko stopite v stik preko e-pošte. Odgovorili vam bomo takoj, ko bomo lahko. Zelo se trudimo, da smo ažurni, istočasno pa si želimo za vsakogar izmed vas vzeti čas, da vam v miru odgovorimo in vam kar najbolje pomagamo.

Lahko nas tudi pokličete preko telefona 070 766 667. Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 10. uro in 18. uro. V primeru, da se vam ne oglasimo, vas bomo poklicali nazaj. Med vikendi smo na telefon dosegljivi samo pred dogodki in samo za namene dogodka. Na sms-e odgovarjamo samo v nujnih primerih pred dogodki. V primeru, da si želite našo podporo, nam prosim pišite na e-pošto, kajti le tako vam lahko najbolje pomagamo.

Hvala, da spoštujete našo etiko delovanja!

Ekipa Angelski dotik™

kontakt ANGELSKI-DOTIK

etika ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02


koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

prevzemi ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3