Poznaš Boginjo Afrodito? Boginjo ljubezni, partnerstva in največjo navijačico žensk?

Vse, ki Afrodito že poznate, veste, kako jasna so njena sporočila, ko nam pripoveduje o tem, kako naj skrbimo zase, da bomo zasijale v svojih ženskih energijah in z njimi v življenje povabile pravega moškega ali obudile že obstoječi partnerski odnos, postale bolj zadovoljne s seboj, se zaljubile v svoje telo in živele izpolnjeno življenje.

Boginja Afrodita je resnično največja podpornica žensk, saj ti na tako jasen in hkrati mehak način pove, kaj naj bo tvoj naslednji korak, da najdeš svojo moč in zaživiš življenje kot Boginja. Njeni sočni izzivi in njena energetska podpora te bodo ponesli naravnost tja, kjer si želiš biti.

Afrodita si želi tebi osebno svetovati, kako lahko ZAŽIVIŠ KOT BOGINJA v svojem življenju. Prideš na čvek k njej?

Izkoristi priložnost, da Boginjo ljubezni vprašaš vse, kar te zanima!

zenska ANGELSKI-DOTIK

Kaj prejmeš na osebnem klepetu z Boginjo Afrodito?

  • Vaje in naloge, kako negovati tvoje telo, da bo sijoče, vitalno, zdravo
  • Nasvete, kako se prebudiš v svoje ženske energije in zasiješ
  • Sočne izzive, kako prebuditi Boginjo, ki je v tebi
  • Trike, da se zaljubiš v svoje telo in prejmeš občudovanje, ki si ga želiš
  • Jasnost glede tvojih partnerskih odnosov (zakaj si določen odnos potrebovala, kako si s posameznim moškim povezana, kaj storiti, da boš ustvarila tak odnos, kot si ga želiš …)
  • In odgovore na vsa tvoja vprašanja (Afrodito lahko vprašaš vse, kar te zanima)

Predstavljaj si … Lahko govoriš s samo Boginjo partnerskih odnosov. Vse, kar te je kdajkoli zanimalo, lahko zdaj izveš! Mar ni to super? :)

 

Ena od žensk, ki je doživela osebno srečanje z Boginjo Afrodito, je po srečanju zapisala:

"Predstavljaj si, da imaš prijateljico, ki ve vse o tebi. Ve vse lepe stvari in vse tisto, kar bi najraje skrila. In vse to sprejema z ljubeznijo. Ve tudi, kaj je najbolje zate in navija zate, ker te ima iskreno rada. Je direktna v tem, kar ti svetuje, ker je ni strah, da bi ji njene besede zamerila. Itak pa ve, da veš, da jih je izrekla z najboljšimi nameni. Te prijateljice si ni treba predstavljati, ker jo imaš v Afroditi. Čvek z njo te poboža, te usmeri, nasmeje in objame v ljubezni." (Sanda)

 

Se že veselim, da se srečava na tem pogovoru. Preglej termine spodaj in izberi svojega. Na voljo je le 10 terminov (na vsake 3 mesece). Zato bom lahko sprejela le 10 žensk, ki si želijo tega pogovora. Prednost pri izbiri terminov imajo vse udeleženke delavnice Zaživi kot Boginja

 

Kako prideš do termina za Čvek z Afrodito?

Vsako tromesečje objavim proste termine za Čvek z Afrodito na prvi strani www.angelski-dotik.si. Terminov je vedno le 10. Izbereš želeni termin in si ga rezerviraš. Če želiš, da te umestim na seznam oseb, ki dobijo termine posredovane na e-pošto, mi piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in te bom dodala na seznam prejemnic prvih prostih terminov.

PREVERI PROSTE TERMINE TUKAJ >>

Cena Čveka z Afrodito

  • 45min = 185€

Čvek z Afrodito se izvaja v živo v najinem spaju za dušo - centru Angelski dotik v Ljubljani.

Termin za osebno srečanje z Boginjo Afrodito si rezerviraš tako, da mi pišeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali me pokličeš na 070 766 667.

Tjaša Dorelay

pogovor-z-Angeli ANGELSKI-DOTIK

nasveti knof ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3