Angelski dotik

Pozdravljen na najini strani!

Veseli sva, da so te tvoji osebni Angelčki vodili do naju! 

Namen Angelskega dotika™ je širiti modrost, jasnost in ljubezen preko kanaliziranih sporočil Angelov in številnih drugih Bitij Svetlobe. Namen je spodbujati tebe in vsako osebo ob tebi, da spozna sebe kot dušo in zaživi izpolnjeno in srečno.  

Ta namen izpolnjujeva tako, da vam ponujava vsebino, ki je čista, dobronamerna in spodbudna. Preberi si, kaj vse prejmeš na tej strani ...

Preberi več

Tjaša Dorelay

Tjasa-Dorelay ANGELSKI-DOTIKŽivjo! Sem Tjaša Dorelay in pogovarjam se z Angeli. Moj dušni namen je deliti sporočila Angelov, ki jih jaz lahko slišim, z vsemi, ki si tega želijo in jim s tem pomagati živeti v večji jasnosti v njihovem življenju.

Z Angeli sem bila močno povezana že celo moje življenje. Vedno sem čutila, da so z menoj, čeprav jih nisem slišala. Življenjske situacije so me pripeljale do točke, da sem spoznala, da obstaja veliko večja realnost, kot smo jo sposobni zaznati z očmi, zato sem si zaželela, da bi se mi svet Angelov odprl in da bi se lahko z njimi jasno pogovarjala. V enem letu od moje želje so se moji "kanali" za sprejemanje angelskih sporočil odprli in začela sem prejemati njihova jasna sporočila. Seveda sprva nisem verjela, da gre za prava sporočila Angelov, a sem kmalu videla, da so se vsa sporočila uresničila in so torej morala biti resnična. Angelom sem začela postavljati konkretna vprašanja in odgovarjali so mi z zelo jasnimi in resničnimi sporočili. Kmalu je postalo pogovarjanje z Angeli moje najljubše opravilo in še danes je moj največji blagoslov, da lahko predajam njihove modrosti v naš človeški svet.

Preberi več

Anja Timzoya

Anja-Timzoya ANGELSKI-DOTIKŽivjo! Sem Anja Timzoya in moja strast je ustvarjanje fizičnih izdelkov, ki posameznikom pomagajo, da so vsak dan dobro v svojih življenjih. Kot duša sem zelo kreativna in vir vsemogočih idej. 

Izredno me veseli, da se moji izdelki dnevno dotaknejo toliko ljudi in jih podprejo na poti njihovih življenj.

Sem idejni in izvedbeni vodja projekta Angelski rokovnik in koledar, ki ju Angelski dotik™ izda vsako leto. Zelo uživam, ko ju ustvarjam. Ko čutim moč, ki jo bosta ponesla med ljudi, se počutim kot majhen otrok na božično jutro. Z veseljem prenašam energije sveta okoli nas v energetske grafike, ki uporabnike rokovnika in koledarja polnijo in jim pomagajo ustvarjati čudovite dni. Rokovnik in koledar sta izdelka, ki sta vsako leto aktualna - navdahnjena z energijami, ki jih obdobje prinaša, in polna modrosti, ki jih v letu potrebujemo sprejeti. S Tjašo Dorelay sva veseli, ker se v teh dveh izdelkih tako lepo prepletajo najine sposobnosti in vsako leto nastaneta tako polna izdelka.

Preberi več

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3