Boginje

Spoznaj čarobni svet Boginj!

Boginje so naše čarobne prijateljice, katerih namen je, da nam pomagajo živeti bolj izpolnjeno in srečno. Vsaka s svojo energijo podpira nas in naša življenja.

Boginje sodelujejo tako z moškimi kot ženskami. Usmerjajo vse nas k boljšim izbiram za naša življenja. Zares prebujajoče je sodelovati z njimi, saj te njihova energija ponese v posebno osebno moč in občutenje sebe in svojih zmožnosti. Nekatere Boginje nam pomagajo uresničevati želje, krepiti ljubeče odnose, izbirati prave poti in prebuditi obilje v življenju, druge nas vodijo k očiščenju in zdravljenju.

Ko so me pred leti Angeli povabili, da navežem stik z njimi, si nisem predstavljala, kako zelo me bodo navdušile in da se bom zaljubila v njihov čarobni svet in božansko energijo.

Predstavile so se mi Boginje, ki jih lahko spoznate na tej strani in mi zaupale, kaj je njihov namen in kako nam pomagajo živeti v našem namenu.

Afrodita ANGELSKI-DOTIKAfrodita Zelena-Tara ANGELSKI-DOTIKZelena Tara Kali ANGELSKI-DOTIKKali Kuan-Jin ANGELSKI-DOTIKKuan Jin Yemanya ANGELSKI-DOTIKYemanya Laksmi ANGELSKI-DOTIKLakšmi Pele ANGELSKI-DOTIKPele Isis ANGELSKI-DOTIKIsis

Seveda so želele, da zanje izdelava tudi energetske dišave, ki jih je Anja Timzoya kmalu ustvarila pod imenom Esence Boginj. Preko teh esenc se lahko še močneje povežemo z Boginjami in začutimo njihovo bližino. Tudi same pogosto rečejo, naj se redno nadišavimo z njihovimi esencami, saj tako aktiviramo njihovo energijo v svojem fizičnem življenju.

Sama vedno, ko potrebujem prebuditi svojo ženskost, uporabim Esenco Boginje Afrodite. Pa tudi Esenca Boginje Lakšmi za obilje je ves čas v moji torbici. Sodelovanje z njimi me navdihuje, saj nas na tako neposreden, iskriv in čuteč način povabijo, da živimo v največjem izrazu sebe in s tem oblikujemo dobrobit v odnosih, uspeh in obilje v delu, zdravje in energetsko moč ter izpolnjenost v življenju.

Povabim vas, da odprete srce za naše božanske prijateljice in jim dovolite, da prebudijo vaš svet. Najinega so zagotovo.

Spoznaj njihovo moč in sodeluj z njimi! Z veseljem bodo s teboj delile svoje blagoslove. 

Tjaša Dorelay

Sporočilo Boginj si preberi tukaj ...

Preberi več

Boginja Isis

Isis 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Isis je mogočna duhovna vodnica, ki nas pospremi na pot našega dušnega poslanstva. Z zlato svetlobo nas objame kot topel plašč, ki nam ponudi duhovno zaščito in občutek varnosti.

Njena moč je v tem, da ti pokaže pot tvoje duše preko uvidov in spoznanj. Takoj veš, kam moraš iti in kako potrebuješ sebe kot dušo izraziti! Posledica sodelovanja z njo je veliko sprememb v tvojem življenju, a vse so takšne, ki ti omogočijo bolj polno živeti svoj dušni namen in uživati življenje v bogastvu in sreči, kot ti je namenjeno.

Njen simbol so zlata krila, pogosto pa se nam prikaže tudi kot orel ali velika ptica v letu.

Povabi Boginjo Isis v meditacijo in odpeljala te bo v svet uvidov, kjer boš opazoval svoje življenje z druge dimenzije in spoznal, kaj naj bo tvoj naslednji korak v življenju. Povabi Boginjo Isis v svoje delo in podprla te bo, da boš s svojim dušnim delom še močneje navdihoval druge ljudi in svobodno izražal sebe. Povabi Boginjo Isis v svoje odnose in razrešila ti bo strahove, ki v njih obstajajo in ti pokazala namen vsakega odnosa. Sodeluj z mogočno Boginjo in zaživi svoje življenje, kot ti je namenjeno!

Sodeluj z njo in zaživi izpolnjeno!

Preberi si sporočilo Boginje Isis …

Preberi več

Boginja Afrodita

Afrodita 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Afrodita, boginja ženskosti, lepote in ljubezni, je čudovita sogovornica vsem nam Ženskam, zelo rada pa ogovori tudi moške in jim preda kak dober nasvet. Njena sporočila so vedno sočna in v izziv. Afrodita pomaga nam  Ženskam, da prepoznamo svojo žensko esenco v sebi, se vanjo zaljubimo in jo z ljubeznijo negujemo. Uči nas, kako ljubiti svoje telo in prebuditi strast v svojih odnosih. Moške in ženske uči, kako se povezati v izpolnjujoč partnerski odnos. V ljubezenske odnose vnaša igrivost, strast in čutnost. Čisti naše bolečine, nastale v odnosih in nam pomaga, da odpremo srce ljubezni.

Afrodito prepoznaš po prebujenem občutku ženske energije v tebi (velja za ženske). Najlažje jo prikličeš tedaj, ko se fizično dotikaš svojega telesa in se povežeš s svojim globokim dihom. Njena prisotnost bo takoj občutena v toplini ali celo vročici, ki bo prevzela tvoje telo. Njena bližina te spodbuja, da raziskuješ svojo ženstvnost, odpiraš svoje srce in prepoznaš lastno lepoto. Njena sporočila so vedno izjemno zabavna in izzivalna. Spodbuja te, da presežeš svoje meje in izraziš svojo celoto v vsej čudoviti ženski energiji, ki jo nosiš.

Poveži se z Afrodito in prebudi svojo žensko energijo! 

Naj se te dotakne sporočilo Boginje Afrodite ...

Preberi več

Boginja Zelena Tara

Zelena-Tara 03 ANGELSKI-DOTIKBoginja Zelena Tara je boginja, ki se nas dotakne z mavrično svetlobo. Njena energija nas nežno objame in nam da občutka varnosti in pomirjenosti. V sebi nosi moč, da nas energetsko zaščiti in zdravi. Njena zdravilna moč je velika, zato jo pogosto pokličite k sebi. Zelena Tara skrbi za očiščenje, odpuščanje, spodbuja napredek, opogumlja in krepi. Spodbuja jasne misli in nam pomaga postaviti čisto in dobro namero za življenje. Spodbuja zdravljenje in pomaga v vseh procesih zdravljenja, ko jo pokličemo k sebi, saj krepi našo notranjo moč.

Zeleno Taro prepoznaš po občutku, da je zapihal veter ali da je ozračje postalo rahlo hladnejše. Njena bližina je zelo očiščujoča in močna. V tebi prebudi občutek, da se moraš premakniti naprej, saj je mesto, kjer si, že zdavnaj preveč staro zate, da bi na njem obstajal. Njena energija te spodbuja, da se v življenju miselno, telesno (fizično) in čustveno očistiš in stopiš v duhovno razsežnost sebe. Čutiš jo kot intenzivno silo, ki te spremlja in se nahaja povsod okoli tebe.

Pokliči jo k sebi in pomagala ti bo.

Preberi si sporočilo Boginje Zelene Tare o zdravljenju in energetskih zaščitah ...

Preberi več

Boginja Kali

Kali 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Kali je izjemno močna boginja, ki pride k nam z navdihom. Podpre nas v novih začetkih in dosegu želenega. Njena moč je v tem, da nam pomaga sprostiti staro in aktivira zaključke vsega, kar nas ne podpira ter nam istočasno pomaga aktivirati nove začetke. Njen simbol neskončnosti informira vodo, zato ga dajte pod kozarec svoje vode. Kali te prav tako podpre v procesih odpuščanja in sprejemanja. Te opogumlja in krepi. Boginja Kali prebuja tvoje osebne potenciale in usmerja čas v prave aktivnosti zate, če jo prosiš, da je tvoja vodnica. Podpre te pri vseh tvojih zaključkih in novih začetkih, saj jasni tvoje misli in čustva ter ti pomaga osredotočati se na želeno. 

Pogosto je ovita v svetlo modro svetlobo. Sporočila mi je, da boš prejel navdih v obliki misli, občutka ali čustva takoj, ko jo boš poklical k sebi. Nekaj v tebi se bo premaknilo in te spodbudilo. Občutek boš imel, kot da se je neko kolesje v tebi premaknilo in te spodbuja, da nadaljuješ v novi smeri, z večjo mero tvoje osebne pozornosti. Velikokrat te spravlja v smeh in prebudi dobro voljo. Čisti pripetost na stare in nizke energije (misli, čustva in občutja). Prinaša ti zagona za osebne projekte in velike prehode naprej v tvojem življenju.

Sodeluj s Kali in živi v navdihu!

Spoznaj modrost o novih začetkih, ki jo je zate predala Boginja Kali ...

Preberi več

Boginja Kuan Jin

Kuan-Jin 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Kuan Jin nas s svojo rožnato marelično svetlobo ovije v plašč topline, sočutja in ljubezni. Njena bližina je tako nežna, da ti v oči pridejo solze in spoznaš svojo mehkobo duše. Kuan Jin v nas prebuja sočutje, nas miri in povezuje z brezpogojno ljubeznijo. Pomirja naše energije in nas vodi v mirno nadaljevanje življenja. Uči nas, kako v miru opazovati priložnosti življenja, odpuščati in nežno nadaljevati v srčnosti do sebe in drugih.

Kuan Jin prepoznaš po občutku notranje pomirjenosti. Zdi se ti, kot da te je objela s plaščem topline, ljubeče pozornosti in miru. K tebi prinaša sočutje in jasno videnje okoliščin v tvojem življenju. Velikokrat ti prišepetava na uho jasna in preprosta sporočila. Sledi jim, saj te spodbujajo, da prepoznaš svoje prave resnice v življenju. Je skrbnica tvojih odnosov in projektov, v katerih izražaš sebe. Njena bližina je zelo čista, zato te bo njena energija velikokrat spodbudila k temu, da očistiš svoje dvome in prebudiš zaupanje vase. Daj svojo dlan na srce in še močneje jo boš čutil. 

Povabi jo k sebi, da se te dotakne njena ljubeča energija.

Kuan Jin je predala čutno sporočilo za vse ženske. Preberi si njeno sporočilo, da prebudiš nežnost v sebi ...

Preberi več

Boginja Yemanya

Yemanya 3-3 ANGELSKI-DOTIKYemanya je boginja, ki s svojo turkizno modro svetlobo uresničuje naše želje. Sporoča nam, naj ji zaupamo svoje želje in pomagala nam jih bo uresničiti. Yemanya skrbi za očiščenje dvomov in skrbi. Sprošča naše napetosti, čisti naše strahove, uči nas sproščenosti v življenju in nam pomaga prebuditi zaupanje. Spodbuja naš napredek in osebno rast.

Yemanya je izjemno igriva boginja, ki se prikaže v podobi morskega bitja, delfina, kita, morske deklice ali morske vode. Ko jo povabiš k sebi, prepoznaš njeno morsko energijo. Močno je povezana z morjem, zato boš njeno prisotnost prepoznal po tem, da boš prejel neko znamenje morja. Nekdo bo omenil morje ali morska bitja, slišal boš valovanje ali pa videl sliko morskega stvarstva pred svojimi očmi, v svojih mislih. Njena moč je izjemna, saj te spodbuja, da se predaš in da zapišeš svoje srčne želje na list papirja in ta list vržeš v vodo. Voda bo odplaknila želje in ti vrnila dokaze, možnosti in priložnosti, kam lahko stopiš, da boš bližje uresničenju želje. Prikliči jo k sebi, ko želiš, da ti uresniči želje. Vendar Yemanya ne uresniči vseh želja. Počaka, da ti spoznaš, katere želje so resnično v tvoje najvišje dobro in nato le-te uresniči. Vidiš jo lahko povsod, kjer je voda (morska ali sladka).

Naj ti Yemanya uresniči kakšno željo, prosi jo!

Preberi si sporočilo Boginje Yemanye o uresničevanju želja ...

Preberi več

Boginja Lakšmi

Lakšmi 3-3 ANGELSKI-DOTIKLakšmi je boginja obilja, ki se nas dotakne z zlatorumeno svetlobo. Pomaga nam pri prebuditvi bogastva (notranjega in zunanjega), saj nas uči, kako usklajeno sprejemati in dajati. Boginja Lakšmi nam pomaga prepoznati priložnosti za aktivacijo v obilje in zaživeti v svojem namenu. Navdihuje nas z novimi idejami in nam kaže korake, kako nadaljevati. Podpira naše uspehe, obilje vseh oblik in materialnost (tudi denar).

Lakšmi mi je sporočila, da pride k nam vedno, ko potrebujemo prebuditi obilje, iščemo načine zaslužka in želimo ustvariti bogastvo. Pravi, da si vizualiziraj zlat kovanec ali pa zlat kovanec primi v roko in hitro boš čutil njeno energijo. Pride blizu k tebi in lahko prepoznaš njene jasne namere. Vedno ob njeni bližini spoznaš, kaj naj bo tvoj naslednji korak. Četudi je informacija, ki jo prejmeš, nenavadna, ji sledi in zaupaj, da te vodi v pravo smer. Spodbuja bogastvo v tvojem življenju, spodbuja občutek vrednosti in denarno obilje, tako kot tudi notranje obilje sreče in zadovoljstva. Povej ji, kam naj te vodi, in sledi njenim namigom za naslednji korak. Nikdar ti ne pove vseh korakov, ki sledijo. Le naslednjega. Zaupaj ji.

Dotakni se zlate svetlobe Boginje Lakšmi!

Preberi si sporočilo Boginje Lašmi o tem, kako obilje ustvarjaš ti sam ...

Preberi več

Boginja Pele

Pele 3-3 ANGELSKI-DOTIKPele je boginja ognjevitosti, strasti, rodovitnosti in plodnosti. Pomaga nam prepoznati nove začetke in prave usmeritve na poti življenja, ki so usklajene z našo dušo. Je zelo jasna v svojih sporočilih in nas želi prebuditi v našo osebno moč in strast. Uči nas, kako biti pogumni in drzni v življenju.

Pele mi je sporočila, da pride k nam z občutkom vročice ali preko slike ognja. Njena energija je izjemno intenzivna, zato ti lahko ob njej postane zelo vroče. Tedaj jo prosi, da ohladi to močno ognjeno energijo in nežno se bo umaknila bolj stran, da te njena energija ne bo žgala, a še vedno bo ostajala ob tebi. Podpira vse, kar je tvoja prava strast in usmeritev. Jasno ji povej, kaj od nje želiš in spodbudila te bo, da to dobiš. Tako je, tebe bo spodbudila, da si v življenju aktiven in si oblikuješ želeno na pravi način in ob pravem času. Njena energija spodbuja strast življenja in obilje v dosežkih, uspehu in občutjih sreče. Ko se želiš od njene energije ločiti, ni dovolj, da jo prosiš, da gre stran. Potrebuješ se politi z vodo, se namočiti v vodi ali se dotakniti vode. Tako se njena energija nežno loči od tebe, tebi pa pusti občutek čiste moči.

Naj te pogreje energija Boginje Pele.

Zaživi v svoji strasti! Naj te sporočilo Boginje Pele navdihne ...

Preberi več

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3